Velkommen til Autografs hjemmeside

Læs om musiktidsskriftet Autograf her

Læs seneste nummer af Autograf (eller surf arkivet med tidligere numre etc.) her

Om Autograf online

På disse sider stilles musiktidsskriftet Autograf til rådighed. Autograf udgives af aarhus unge tonekunstnere - en Århusisansk forening for ny musik, og Autograf online er en del af AUT online.

Med tiden vil alle Autografs numre blive lagt op her, og siderne vil blive beriget med mulighed for debat samt emne- og fuldtekstsøgning i artiklerne.

Seneste nummer

Da Autograf gerne vil have abonnenter er det bladets politik, at det nyeste nummer ikke stilles frit til rådighed på nettet. Derfor er det nummer, som på disse sider klades "seneste nummer" i virkeligheden det næstseneste (men altså det seneste online, OK?).

Tilgængelighed

For at bruge sidernes menuer til indhold i de enkelte numre samt til arkivet og linksene til bestilling af abonnement kræves det, at JavaScript og style sheets er slået til på browseren. Vi beklager, at vi ikke pt. stiller en no-frills version af siderne til rådighed, men foretagendet er praktisk talt no-budget, så vær overbærende. Har man ikke mulighed for at bruge JavaScript, kan de nævnte menuer findes nederst på de pågældende sider, hvis man samtidig slår style sheets fra.

Services kan formidles af webmaster.

Pt. er sidernes stylesheets skabt, så de ser godt ud på Macintosh. Der vil snarligt blive lavet en Windows version og en automatisk stylesheet vælger. I mellemtiden er det ikke værre end at man sagtens kan se, hvad meningen er i Windows.