21.02.14 - Ars Nova Copenhagen

Oplev en koncert i magtens tegn, når AUT i samarbejde med Aarhus Domkirke præsenterer et af Europas førende kor inden for den helt nye musik: Ars Nova Copenhagen.
Ars Novas dirigent Paul Hillier har bedt den århusianske komponist Line Tjørnhøj sætte nogle tekstudvalg fra den tyske forfatter Elias Canettis hånd i musik og skrive et værk specielt til Ars Novas 12 sangere. Det blev til værket ‘Art Vox Reportage – on civilisation 2.0′, som vil være det centrale værk i koncerten.
Det er en hyperkompleks musik, der i det første møde virker som en helt ny og anderledes verden. Elias Canettis tekster er betragtninger om masse og magt og har hos Line Tjørnhøj været afsæt for en fri associations-række over vores samtid: brystimplantat-bomber, auto-tuning, clickjacking, leaks – og til det at være menneske. Det vil føles råt, fremmedgørende og ekstremt vedkommende. Det er lyden af vores samtid udsat for 12 menneskestemmer.

PROGRAM:
Pelle Gudmundsen-Holmgreen:
You and I and amyas(I)

Luiz Henrique Yudo:
Knossos

Pelle Gudmundsen-Holmgreen:
Eksempler

Luiz Henrique Yudo:
For six voices

Vagn Holmboe:
Dirge

Line Tjørnhøj:
“Art vox reportage” – on civilisation 2.0″

Ars Nova Copenhagen
Paul Hillier, dirigent

 

SPILLETID/-STED:
21.02.14  17:00
Aarhus Domkirke, Store Torv 1, 8000 Aarhus C

BILLETPRISER:
Entré: 70 kr. / 50 kr.
Medlemskab af AUT (gratis entré) i 1 år: 170 kr.
Wildcard medlemskab (stud. / u. 26 år): 90 kr.

AUTs koncerter er støttet af Statens Kunstråds Musikudvalg, Dansk Komponist Forenings Produktionspulje og KODAs nationale midler, Wilhelm Hansen Fonden og Kulturudviklingspuljen, Aarhus Kommune.