29.03.15 - AUT + Bastard Assignments (Copenhagen)

AUT – Aarhus Unge Tonekunstnere – lader komponistkollektivet Bastard Assignments fra London og kunstnerduoen Primdahl / David fra Berlin mødes i et nyt interdisciplinært eksperimenterende samarbejde.

Det sker første gang søndag den 29. marts 2015 klokken 20:00JazzHouse, Niels Hemmingsensgade 10, 1153 København K.

Det London-baserede komponistkollektiv Bastard Assignments skaber intime events i den britiske hovedstads forladte kirker og private hjem for at bringe kunsten tættere på hverdagen.
De gæster nu for første gang København i skikkelse af Edward Henderson & Timothy Cape og giver en smagsprøve på deres sjove og imødekommende stykker, der blander alt fra teater uden ord til musik uden lyde.

Koreograf Troels Primdahl og komponist Kaj Duncan David samarbejder på diverse små etuder og eksperimenter, som vil samle sig til et nyt kollaborativt værk på scenen i JazzHouse. Et eksperimentalt work-in-progress med så få virkemidler som muligt.

Sammen vil de to duoer indgå i fælles performance skabt specielt til lejligheden.

Hele aftenen er en del af The Lakes takeover af JazzHouse. I perioden 19.-30. marts 2015 fungerer The Lake (www.thelakeradio.com) som gæstekuratorer på JazzHouse i København, hvor de 11 aftener præsenterer dansk og udenlandsk jazz, eksperimental musik og kompositionsmusik.
AUT – Aarhus Unge Tonekunstnere – er blevet inviteret til at stå for aftenens musikalske program d. 29 marts i JazzHouse.

Desuden indeholder denne aften også på et nyt værk komponeret og fremført af trommeslager Jaleh Negari (Selvhenter, Pinkunoizu, Eget Værelse m.fl.) samt en opførsel af værket “Mani. Matta” for percussion.
“Mani. Matta” er komponeret af den italienske komponist Pierluigi Billone og fremføres af den herboende taiwanesiske slagtøjsspiller Ying-Hsueh Chen. Hun er en percussionist, der trods sin unge alder allerede har modtaget flere priser. Bl.a. modtog hun i 2011 1. pris i Nordiske Komponisters Koncertkonkurrence. Hun er fast medlem af Trio ZOOM og optræder hyppigt som solist.

Primdahl / Davids samarbejde med Bastards Assignments vil resultere i endnu en udgave af koncerten den 19. april @ Asylum Arts, Caroline Gardens chapel, Asylum Road, SE15 2SQ, London og der arbejdes på koncerter i Berlin og Aarhus i løbet af 2015.

MEDVIRKENDE:
Troels Primdahl & Kaj Duncan David, komposition & performance
Bastard Assignments, komposition & performance
- Edward Henderson
- Timothy Cape
Jaleh Negari, trommer
Ying-Hsueh Chen, percussion

SPILLETID/-STED:
29.03.15 · 20:00 (døre 19:00)
JazzHouse, Niels Hemmingsensgade 10, 1153 København K

BILLETPRISER:
Entré: 100 kr. / AUT-medlemmer: Gratis

AUTs koncerter er støttet af Statens Kunstråds Musikudvalg, Dansk Komponist Forenings Produktionspulje, KODAs nationale midler, Kulturudviklingspuljen, Aarhus Kommune.

Piece by Edward Henderson | Photo: Allan Gravgaard Madsen