11.09.20 - DUO III: En duft af @ SPOR festival

Som musiker bruger du meget tid og fokus på at lære at mestre et instrument. Men ville du være i stand til at se det omvendt? At det virkelig er instrumentet, der er mesteren og musikeren, der er, og altid vil forblive, en lærling. At arbejde kontinuerligt mod et mål og gøre sit yderste, er ikke noget, som kun musikere praktiserer. Tværtimod er det en bevægelse, der gennemsyrer hele vores samfund i dag. I værket “En duft af” forsøger Alexandra Hallén at indkapsle disse følelser og tanker.
DUO er et projekt for ny kunstmusik, skabt og ledet af AUT – Aarhus Unge Tonekunstnere – bestyrelsesmedlem Anna Jalving. Intentionen med projektet er at undersøge duo-formatet, fra ‘musikernes synsvinkel’. Tidligere er DUO I (2018) og DUO II (2019) blevet realiseret med stor succes.

’En duft af ’ er skrevet af Alexandra Hallén med udgangspunkt i Anna og DUO projektets filosofi. Værket undersøger relationen mellem bevægelse og lyd og kredser om performernes kropslige relation til instrumenterne. Musikken består derfor ikke kun af lyd og / eller toner, men af bevægelser og (social) interaktion i sin fulde betydning. Værket spiller på kontrasterne mellem lys og mørke, det, der umiddelbart kan opfattes og den underbevidste opfattelsesevne. Vores sanser strukturerer opfattelsen og skaber unikke personlige møder mellem publikum og performer.

 

Sted:

Teater Refleksion

Frederiksgade 72, 8000 Aarhus C

 

Tid:

11/9 kl. 17.00

12/9 kl. 21.30

Pris: 130/80 obs. Der er ikke gratis adgang til denne koncert for AUT-medlemmer, da koncerten er en del af SPOR-festival.

Billetter her.