14.12.17 - FACE it @ Dokk1

14. december prikker Faces Ensemble hul på gråzonen mellem musik og teater, koncert og forestilling, instrument og krop. Ud siver et multi-disciplinært og tværæstetisk udtryk, som i en konstellation af performance- og multimediekunst musiceres med nye farver og klange. Det hørte opleves som en slags poesi, det sete som en slags dans.

Repertoiret er nemlig håndplukket til temaet ”FACE It”, hvor instrumenterne erstattes af ansigtsudtryk, mundbevægelser, krop og aviser, som åbner op for en ny platform og et nyt potentiale for forståelsen af scenekunsten i vor tid.

Hvordan vi oplever det hørte i forhold til det sete og omvendt – er i forlængelse af temaet koncertens udgangspunkt – kan man høre et ansigtsudtryk? Kan man høre tankerne på én, der læser avis? Hvad opstod først, musik eller sprog – og er det mere verbalt end kropsligt?

Koncerten præsenterer 4 værker af 4 komponister fremført af 4 performere. 
Både komponisterne og performerne arbejder ofte multi-disciplinært i eksperimenterende scenekunst, som rækker ud over den sædvanlige opfattelse af, hvad der forstås ved koncert- og forestillingsformatet.

PROGRAM:

Speechless (2017) 
for fire performere og elektronik – uropførelse

Loïc Destremau (f. 1992)

DOUBLE (Etude VI)
 for tre ansigter og live-video
Jeppe Ernst (f. 1985)

No News Good News (2014) for fire performere, aviser og bord
Kaj Duncan David (f. 1988)

“Nyt Værk” for fire performere – uropførelse
Marcela Lucatelli (f. 1987)TID / STED:

14. december 2017 · 20:00
Lille Sal, Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C
Facebook-event her!

BILLETTER:
50 kr. / AUT-medlemmer: Gratis
1 års-medlemskab af AUT: 170 kr. / 90 kr.
Billetter købes i døren.