17.11.16 - Koncert med FACES Ensemble

Entré: gratis
Husk at tage varmt tøj på, domen er kold på denne tid af året.

Faces Ensemble er et internationalt og selvstændigt tiltag indenfor postmoderne klassisk musik, som blev oprettet i 2015. Alle har individuelt flere års erfaring med ny-musik, og har af denne grund fundet sammen for at skabe et seriøst og målrettet initiativ.

Koncerten vil indeholde værker af Lasse D. Hansen, Line Tjørnhøj, Aya Yoshida, Filip Melo, Finnur Karlsson, Loïc Destremau og Allan Gravgaard Madsen. Alle komponister som bor, og har sit virke i Danmark. Sammen med ensemblet udgør de et internationalt team fra Danmark, Spanien, Frankrig, Estland, Norge, Sverige, Island og Japan.

Visioner:

Vision for bæredygtige fremtider: Ensemblet har høje ambitioner for de mange kommende år med adskillige projekter ved forskellige rum og scener. Med Århus som base, består de 11 musikere og performere af Danmarks seneste konservatorium uddannede generation. De brænder for at give publikum helt nye og alternative koncertoplevelser med vor tids ny komponerede musik og multi-medie-kunst.

Faces Ensemble har en vision om, altid at overraske og give publikum oplevelser de ikke vil glemme. At udforske uudforskede territorier indenfor musik og rum, ved at spille på nye og udfordrende måder. At være der hvor de nye udtryk bliver til og være en del af disse udtryk.

Faces Ensemble er interesseret i den skabende kunsts udvikling og fremtid.

Vision for fremtidens by: Fremtidens by skal være en mere inkluderende by som er nyskabende både indenfor miljø og kunst. Den moderne kunst skal ud i det offentlige rum.

Denne koncert er arrangeret i samarbejde med AUT – Aarhus Unge Tonekunstnere.

foto: Allan Gravgaard Madsen