06.12.20 - Ocean of Sound #5

OCEAN OF SOUND #5

Koncert 6. December kl 16 @ Radar, Godsbanen, Aarhus

Se event her.

Velkommen til en helt unik koncertoplevelse præsenteret i samarbejde mellem AUT og Radar! Femte koncert i denne serie foregår i hele tre afdelinger:

HYPER AMPLIFIED – Open Call

Komponister fra ind- og udland har sendt værker ind til dette call, der sætter fokus på forstærkning som kunstnerisk udtryk. Til koncerten er der udvalgt følgende to værker:

Regenklang – Michael Hope
can show anxiety in many different ways. – Dyla Richards/Joss Smith

Medvirkende:
Anja Nedremo – Saxofon Jakob Bangsø – Guitar

CR Hougaard

CR Hougaard har en baggrund i metalmusikken helt tilbage til 90’erne, men har siden 2009 haft fokus på at producere elektronisk musik gennem flere projekter som spænder over ambient/drone over til eksperimenter med techno og IDM. I øjeblikket arbejde han på at færdiggøre udgivelsen “Pareidolia” som bl.a. baserer sig fra optagelser fra Radar i september 2018.

Viral Spiral – Hypnagogia

Hypnagogia er Viral Spirals første omdrejningspunkt. Ordet dækker over, det transitive stadie man befinder sig i mellem den vågne og sovende tilstand. I dette stadie kan man opleve hallucinationer, klarsyn, faldende fornemmelse og sammenblanding af drømmeverden og virkelighed. Disse mentale og sanselige oplevelser bliver udforsket gennem musik, tekst og video.

Vi glæder os til at invitere jer til Spiralens midte!

Viral Spiral er:
Nikolaj Bugge
Jonas Bak Andreasen Frederik Sakham
Lil Lacy
Anders Ørbæk