19.06.14 - SommerLounge: Andreas Busk + Lydenskab

Traditionen tro byder AUT velkommen til en SommerLounge med hyggeligt samvær, tapas og musik. Det sker torsdag den 19. juni 17:00Café Paradis, Paradisgade 9, 8000 Aarhus C.
Til SommerLoungen medvirker i år ensemblet Lydenskab og komponisten Andreas Busk som de musikalske kræfter og som noget nyt kan du som publikum indsende videoer, som ensemblet og Andreas Busk vil bruge under deres performance!

LOUNGE: Lydenskab & Andreas Busk:
Publikum inviteres til at være aktive medskabere af denne koncert!
Sammen med den elektroniske musiker og komponist Andreas Busk lægger Lydenskab ud med en lounge i en improvisationsbaseret koncertform, hvor publikum inviteres til på forhånd at indsende film om øjeblikke fra deres hverdag. Musik og film sættes sammen til en helhed i et kort og intenst eksperimenterende forløb og loungens publikum vil være de første (og sidste!) til at opleve netop denne koncert.
OBS! Publikums indsendte film skal kunne afspilles i Quick Time Player og indsendes til kontakt@lydenskab.dk senest mandag den 16. juni.

Efter SommerLoungen inviterer Lydenskab til deres fødselsdagsfejring. Med operasanger Andrea Pellegrini i front vil Lydenskab fremføre den kritikerroste H.OPERA8700, en opera komponeret til Horsens med øjeblikke fra Horsensborgernes liv. Musik af Andreas Busk.

Kom og ønsk hinanden en god sommer og nyd lidt musik i informelle omgivelser!

Bedste hilsner
AARHUS UNGE TONEKUNSTNERE
aut.dk
& LYDENSKAB
lydenskab.dk

Entre: 70 kr./50 kr. (Med tapas)
AUT-medlemmer som altid gratis.

AUTs koncerter er støttet af Statens Kunstråds Musikudvalg, Dansk Komponist Forenings Produktionspulje, Wilhelm Hansen Fonden og KODAs nationale midler, og Kulturudviklingspuljen, Aarhus Kommune.

Foto: Allan Gravgaard Madsen | Hygge efter koncerten