10.10.17 - AUT samarbejder med Lydhør På En Søndag

Lydhør På En Søndag: VÅNDTÅRNET – i samarbejde med AUT

Søndag den 29. oktober 2017 · 14:00 / 16:00
Vandtårnet ved Randersvej, Randersvej 137A, 8200 Aarhus N

Billetter: 50 kr. / AUT-medlem: Gratis!
OBS! Der vil kun være plads til 30 publikummer per opførelse, så køb eller reservering af billetter er nødvendigt, hvis man vil være sikker på en plads.
Køb eller reserver her: 14:00 | 16:00

 

Se det gamle vandtårn med nye øjne, når koncertforestillingen The Story of a Building: Vandtårnet undersøger Vandtårnet på Randersvejs historie og fysiske rumlighed igennem et æstetisk udtryk af musik, dans og installation.

The Story of a Building: Vandtårnet er skabt i et tværkunstnerisk samarbejde mellem musiker og komponist Gorm Askjær og danser Pernille Malou Konzack Sørensen.

Værket er en del af projektet ’The Story of a Building’ – og tænkt som det første i en række af stedsspecifikke værker, der udnytter de særlige rumlige forhold ved den udvalgte bygning, samt inddrager fortællinger fra bygningens historie.

Læs mere her eller på Facebook-eventen her!

Koncerten arrangeres i et samarbejde mellem Lydhør På En Søndag, Aarhus Akademi, The Lake og AUT – Aarhus Unge Tonekunstnere.

AUTs aktiviteter er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik, Dansk Komponist Forenings Produktionspulje, KODA’s kulturelle midler og Musikpuljen i Aarhus Kommune.